Sıkça sorulan sorular

Merak ettiğiniz konular hakkında hızlı ve güvenilir bilgilere ulaşabilmeniz için bu sayfayı oluşturduk. Aşağıda, yayınladığımız içerikleri ve diğer konularla ilgili en sık sorulan soruların cevaplarını bulabilirsiniz. Eğer burada yanıtını bulamadığınız bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçin. Size en kısa sürede geri dönüş yapacağız ve sorularınızı yanıtlamaktan mutluluk duyacağız.


Kelle Nasıl Pişirilir?

Kelle nasıl pişirilir, Kelle çok sık pişirilen bir yemek olmamasına rağmen kelle sevenlerinde tam bir tutkunu olduğunu söyleyebiliriz. Kelle sakatat olduğunda[...]

Ispanak Nasıl Pişirilir?

Ispanak Nasıl Pişirilir, Ispanağın faydaları saymakla bitmez. İçindeki vitamin ve mineralin yanlış pişirme yöntemi ile pişirilerek kaybolmaması için küçük ama[...]

Yaprak Sarma Nasıl Pişirilir?

Yaprak sarma nasıl pişirilir, yaprak sarma yapmak çoğu kişiye zor gelebilir. Aslında buradaki zorluk tamamen yaprakların sarılmasıyla ilgilidir. Çünkü oldukça[...]

Taze Fasulye Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

Taze Fasulye Nasıl Pişirilir, Oldukça sevilen ve çeşitli tariflerle yapılan taze fasulye, sağlık içinde önem taşıyan sebzelerden birisidir. Kışın kuru fasulye[...]

Kaz Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

Kaz Nasıl Pişirilir, Kaz üzerindeki tüyler temizlendikten sonra kuyruk kısmındaki yağ keseciği kesilip atılır. Bütün olan kaz uzunlamasına ortadan ikiye parça[...]

Bonfile Et Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

Bonfile et nasıl pişirilir, ne kadar kolay gibi görünse de lezzetli ve başarılı bonfile pişirmenin de bazı sırları ve püf noktaları vardır.Etin seçimi, diliml[...]

Somon Balığı Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

Somon Balığı Nasıl Pişirilir, Somon balığı bir soğuk su balığıdır. Ülkemizde doğal ortamda bulunmadığı gibi, yetiştirilmesi de yapılmamaktadır. Somon balığı g[...]

Tavuk Ciğeri Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

Tavuk Ciğeri Pişirme, zamanın kısıtlı olduğu evrede yapılabilecek olan yemekler arasında yer almaktadır. Pişirme aşaması kısa olmasına rağmen hazırlama doğram[...]

Fırında Somon Balığı Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

Fırında Somon Balığı Nasıl Pişirilir, diğer soğuk su balıklarına nazaran hem çok daha lezzetlidir hem bünyesinde barındırdığı omega 3 bakımında da çok daha sa[...]

Kefal Balığı Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

Kefal Balığı Nasıl Pişirilir, Kefal balığı, beyaz etli, oldukça lezzetli ve havyarı birçok kişi tarafından beğenilerek tüketilen bir balık türüdür. Kefal balı[...]

Yayın Balığı Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

Yayın Balığı Nasıl Pişirilir, Tatlı sularda yetişen yayın balığı oldukça büyük bir balık türüdür. Yayın balığı doğru ve tarifine uygun pişirildiği taktirde ha[...]

Sazan Balığı Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

Sazan Balığı Nasıl Pişirilir, Göl ve derelerden yakalanan pullu ve pulsuz birçok çeşidi bulunan sazan balığı, birçok kişinin severek yediği bir balık türüdür.[...]

Uskumru Balığı Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

Uskumru Balığı Nasıl Pişirilir, Uskumru balığının pişirilmesi için uygulayacağımız birçok yemek tarifi vardır. Deniz ürünleri arasında yer alan uskumru balığı[...]

Balık Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

Balık nasıl pişirilir, Şüphesiz ki balık, insan vücudunda önemli bir yere sahiptir. Özellikle kış aylarında daha lezzetli olan sağlık deposu balık, kalsiyum, [...]

Havyar Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

Havyar Nasıl Pişirilir, havyar balık yumurtasına verilen isimdir. Her balığın yumurtasına havyar denir ancak her balık yumurtası yemek için kullanılmaz. Bu ha[...]

Erişte Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

Erişte Nasıl Pişirilir, Yağ, yumurta ve tuz karıştırılarak yoğurulan hamurun parmaktan biraz ince olacak şekilde kesilmesi ile yapılan erişte tereyağlı, sade,[...]

Kokoreç Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

Kokoreç Nasıl Pişirilir, Evlerimizde çok fazla yapmasak da Türk toplumunun en güzel lezzetlerinden birisi olan (Kokoreç) sevenlerin vazgeçemeyeceği derecede ö[...]

Hamsi Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

Hamsi nasıl pişirilir, Hamsi Karadeniz'in en meşhur en lezzetli balıklarındandır. Karadeniz denildiğinde ilk akla gelen hamsidir sanırım. Karadeniz'de hamsini[...]

Nugget Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

Nugget Nasıl Pişirilir, Tavuğun derisi ve kemikleri alındıktan sonra kalan etleri ile yapılan nugget, birçok kişinin severek tükettiği pratik bir yiyecektir. [...]

İstiridye Mantarı Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

İstiridye mantarı nasıl pişirilir, Mantar genellikle sevilen bir yiyecektir bence. Besleyici özelliği olan bir yiyecektir aynı zamanda ve bence çok lezzetli b[...]

Tarhana Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

Tarhana Nasıl Pişirilir, Geleneksel mutfağımızın önemli lezzetlerinden biri olan tarhana, geçmişi çok eskilere uzanıyor. Kurutularak toz şekline getirilen tar[...]

Kereviz Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

Kereviz Nasıl Pişirilir, Sağlığa oldukça faydası bulunan ve kendine ait farklı bir aromaya sahip olan kereviz, oldukça düşük kaloriye sahip olması nedeniyle ö[...]

Fırında Mercan Balığı Nasıl Pişirilir?

Fırında mercan balığı nasıl pişirilir, Mercan balığı, küçük balık grubundandır. Balık severlerin vazgeçemeyeceği bir lezzette sahiptir. Kızartması da yapılan [...]

Bonfile Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

Bonfile Nasıl Pişirilir, bonfile etin kralı diye bilinir. Bonfile herkesin pişirmekte tereddüt ettiği bir ettir. Çünkü çok piştiğinde sertleşen ya da piştiğin[...]

Mezgit Balığı Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

Mezgit Balığı Nasıl Pişirilir, mezgit balığı denince ülkemizde akla gelen isim Amasra'dır. Amasra mezgit tavasıyla ünlüdür. Yolu Amasra'ya düşen herkesin Mezg[...]

Kuzu Gerdan Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

Kuzu Gerdan Nasıl Pişirilir, kuzu gerdan genellikle sebzeler ile haşlanarak tüketilen oldukça besleyici ve sağlıklıdır. Kuzu gerdanı haşlarken içerisine ekled[...]

Mercan Balığı Nasıl Pişirilir?

Mercan Balığı Nasıl Pişirilir, Genellikle Marmara Denizinde yılın her ayında tutulan çok hafif ve beyaz etli bir balık türü olan mercan balığının lezzetini ta[...]

Kalkan Balığı Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

Kalkan Balığı Nasıl Pişirilir, en lezzetli balık çeşitlerin olan kalkan balığı hem oldukça leziz hem de hazırlanışının çok basit olmasından dolayı balık seven[...]

Deniz Levreği Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

Deniz Levreği Nasıl Pişirilir, Balık, fosfor ve omega açısından oldukça zengin bir besindir. Beyine ve hafızaya çok faydalı olduğu için, haftada en az iki ker[...]

Dana Antrikot Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

Dana Antrikot Nasıl Pişirilir, Dana etinin en lezzetli yerlerinden çıkarılan antrikotun az yağlı ve yumuşak yapıldığı takdirde tadına doyum olmaz. Antrikot et[...]

Gopez Balığı Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

Gopez Balığı Nasıl Pişirilir, Güney Ege kıyılarında oldukça fazla bulunan gopez balığı genellikle kış mevsiminde çok daha lezzetli olan bir balık türüdür. Yağ[...]

Dil Balığı Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

Dil Balığı Nasıl Pişirilir, Genellikle Akdeniz ve Ege Bölgesi'nde avlanan dil balığı özellikle tavası harika olan bir balık türüdür. Her mevsim yenilebilen bu[...]

Hazır Mantı Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

Hazır Mantı Nasıl Pişirilir, Hazır mantı kolay ve pratik bir yemektir. Çalışan bayanlar için veya aniden çat kapı gelen misafirler için hazırlayabileceğiniz p[...]

Orkinos Balığı Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

Orkinos balığı nasıl pişirilir, orkinos balığı ton balığı olarak da bilinmektedir. Yaklaşık olarak boyları 5-6 metreye ağırlıkları ise 900 kiloya ulaşmaktadır[...]

Fırında Çupra Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

Fırında Çupra Nasıl Pişirilir: Çupra balığının asıl isminin çipura balığı olmasına karşın halk dilinde söyleniş biçimi çupra balığıdır. Çupra balığı oldukça l[...]

Çipura Balığı Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

Çipura Balığı Nasıl Pişirilir, En çok Akdeniz Bölgesi'nde avlanan ve halk arasında çupra diye bildiğimiz çipura balığı, fazla kılçığı olmaması ve oldukça lezz[...]

Dondurulmuş Kalamar Nasıl Pişirilir?

Dondurulmuş Kalamar Nasıl Pişirilir, bilinenin aksine evde kalamar pişirmek hiç de zor değildir. Çıtır çıtır içi yumuşacık bir kalamar yapmak için birkaç püf [...]

Biftek Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

Biftek nasıl pişirilir, Biftek, ismi bile iştah kabartmaya yeten, et sevenlerin hayır diyemeyeceği muhteşem bir lezzet ve protein deposudur. Fakat siyah etler[...]

Levrek Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

Levrek nasıl pişirilir, Levrek balığı deniz ürünleri arasında en çok vitamin barındıran balıklar arasında yer almaktadır. Zengin vitaminleri sayesinde sofrala[...]

Palamut Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

Palamut nasıl pişirilir, Mevsiminde alınan palamut ile mükemmel sofralar kurmak mümkündür. Palamut içerdiği besin değeri ile oldukça besleyici olup; tüketildi[...]

Böbrek Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

Böbrek Nasıl Pişirilir, Türk mutfağında her yemek çeşit çeşit yapılır. Oldukça iştah açıcı ve lezzetli olur. Yapılan yemekler biraz ağırdır. Bu yüzden yemekle[...]

Fırında Balık Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

Fırında Balık Nasıl Pişirilir, balıkların tamamı özellikle taze oldukları zaman hem lezzeti kat kat artar hem de daha çabuk pişer. Taze balık tüketmek sağlık [...]

Istakoz Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

Istakoz Nasıl Pişirilir, denizde bulunan her türlü kabuklu olan canlılarda olduğu gibi aynı ıstakoz da mutlaka canlı olarak pişirilmelidir. Istakozun pişirilm[...]

Kinoa Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

Kinoa nasıl pişirilir, Bir hububat düşünün ki, görünüş olarak bulgura veya ince ince bir mercimek tanesine benziyor. Fakat, et gibi proteinli ve bedende sütte[...]

Tavşan Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

Tavşan Nasıl Pişirilir, tavşan etini herkes yemez. Çünkü etinde biraz mayhoşluk vardır. Bu tat herkesin hoşuna gitmez. Bazı insanlar ise yediğinde tavşan eti [...]

Kuzu Pirzola Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

Kuzu pirzola nasıl pişirilir, kuzuda yer alan en hassas ve çabuk pişen parçaların başında gelmektedir. Kuzunun kaburga bölgesinde yer alan bu etler kuzunun en[...]

Dana Pirzola Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

Dana pirzola nasıl pişirilir, Dana pirzolayıgünümüzde yanlış yöntemler kullanarak pişiren birden fazla vatandaşımız bulunmaktadır. Bu da kanser hastalıklarını[...]

Alabalık Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

Alabalık Nasıl Pişirilir, Alabalık somon balığının en yakın akrabasıdır. Tatlı su balıkları içinde lezzetiyle en çok öne çıkan bir balık türü olduğu için en ç[...]

Cupra Balık Nasıl Pişirilir?

Cupra Balık Nasıl Pişirilir, cupra antik çağlardan günümüze kadar sevilerek tüketilen bir Akdeniz balığı türüdür. Akdeniz ve Ege bölgesinde sık bir şekilde ra[...]

Dana Yürek Nasıl Pişirilir?

Dana Yürek Nasıl Pişirilir, dana yürek protein bakımından zengin bir besin kaynağıdır. Yürek diğer sakatatlara göre kalori ve yağ bakımından daha düşük değerl[...]

Fırında Çinekop Nasıl Pişirilir?

Çinekop, çinekop balığı diğer balıklar gibi çok sağlıklı ve vitaminlidir. Kalp hastaları ve yüksek tansiyon olan hastalara birebir iyi gelir. Balık eti, kırmı[...]

Fırında Alabalık Nasıl Pişirilir?

Fırında Alabalık Nasıl Pişirilir, tatlı suda yetişen alabalık diğer balıklar arasında en lezzetli olanlarından birisidir. Herkes tarafından en çok tercih edil[...]

Pancar Nasıl Pişirilir?

Pancar nasıl pişirilir, Pancar ıspanakgiller familyasından otsu bir bitkidir. Kırmızı pancarın yaprakları kahverengimsi kızıl renkte, kökleri genellikle küre [...]

Dana Bonfile Nasıl Pişirilir?

Dana Bonfile Nasıl Pişirilir, aslında dana bonfileyi pişirmek herkese kolaymış gibi gelebilir, ancak bonfile etini daha güzel pişirmek için küçük püf noktalar[...]

Barbun Balığı Nasıl Pişirilir?

Barbun Balığı Nasıl Pişirilir, Barbunyabu balık türü mullus barbatus familyasında olup, halk arasında barbun olarak bilinir. Biçim bakımından vücut yanlardan [...]

Barbunya Nasıl Pişirilir?

Barbunya nasıl pişirilir, Barbunya vitamin değeri oldukça yüksek bir besindir. B vitamini açısından zengin olan barbunya sıkça tüketebileceğimiz besinler aras[...]

Düdüklüde Mısır Pişirme

Düdüklüde Mısır Pişirme, Mısırları pazardan alırken dikkat edilmesi gereken bazı püf noktalar vardır alacağınız mısır iri taneli ve dolgun olmalıdır buruşuk m[...]

Çinekop Nasıl Pişirilir?

Çinekop Nasıl pişirilir, çinekop çok sevilen balık türlerinden biridir. Oldukça faydalı ve lezzetli bir balık türüdür. Damak tadına farklı şekillerde pişirme [...]

Bamya Nasıl Pişirilir?

Bamya nasıl pişirilir, Bamya yanlış ayıklama ve yanlış pişirim yüzünden birçok kişinin hiçbir zaman sevemeyeceği bir yemek haini almıştır. Birçok kişi bamyayı[...]

Antrikot Nasıl Pişirilir?

Antrikot Nasıl Pişirilir, pişirme önerisi olarak mutlaka herkesin kendine göre bir yöntemi vardır. Antrikotu kimi tavada, kimi ızgarada kimileri de fırında pi[...]

Sardalya Nasıl Pişirilir?

Sardalya nasıl pişirilir: Balık sevenler için oldukça lezzetli bir alternatiftir. Sardalya en lezzetli hali fırında buğulama veya yağsız tavada olur. Sardalya[...]

Tavada Biftek Nasıl Pişirilir?

Tavada biftek nasıl pişirilir, Biftek pişirmek kolay değildir. Biftek pişirmenin püf noktaları vardır. Biftek kırmızı et türü olduğu için pişirilmesi zordur. [...]

Sarma Nasıl Pişirilir?

Sarma Nasıl Pişirilir, Yaprak sarması Türk mutfağının en zahmetli ve lezzet bakımından hatırı sayılır özel yemeğidir. Oldukça emek isteyen, hazırlanması ne ka[...]

Uskumru Nasıl Pişirilir?

Uskumru Nasıl Pişirilir, Çoğunlukla Marmara Denizi'nde yakalanan ve lezzetli mi lezzetli bir balık türü olan uskumru balığı oldukça yağlı bir balıktır. Uskumr[...]

Sosis Nasıl Pişirilir?

Sosis Nasıl Pişirilir, Et ile yapılan bütün yemeklerde et yerine sosis kullanılabilir. Sosis damak zevkinize hitap ediyorsa et yemekleri dışında sebze yemekle[...]

Bıldırcın Yumurtası Nasıl Pişirilir?

Bıldırcın yumurtası nasıl pişirilir, Eğer yumurtayı sıhhatinizi iyileştirmek amaçlı tüketecekseniz, yumurtaları kaynamış suda yıkama ardından çiğ yemeniz öner[...]

Tavuk Taşlık Nasıl Pişirilir?

Tavuk Taşlık Nasıl Pişirilir, sert kaslı yapısı olduğu için pek fazla tercih edilmeyen tavuk taşlık, lezzetli olduğunu düşünen birçok insan tarafından da tüke[...]

Çupra Nasıl Pişirilir?

Çupra Balığı Nasıl Pişirilir, çupra balığını bulmak biraz zordur. Özellikle Ege Bölgesinde ve Akdeniz Bölgesinde çok zor bulunan bir balık çeşididir. Büyük bi[...]

Kuşkonmaz Nasıl Pişirilir?

Kuşkonmaz Nasıl Pişirilir, kuşkonmaz çok sağlıklı bir sebzedir. İçinde birçok vitamin barındırır. Bu vitaminler C, E, B1 ve B2'dir. Kalorisi çok düşük bir seb[...]

Kahve Nasıl Pişirilir?

Kahve nasıl pişirilir, kahve günümüzde sıklıkla içilen bir içecektir. Hemen hemen herkesin içtiği kahve sağlık açısından da faydalıdır. Kalp hastaları için ço[...]

Fırında Sazan Balığı Nasıl Pişirilir?

Fırında Sazan Balığı Nasıl Pişirilir, sazan balığı ağır akan dereler ve göllerde yaşayan bir tatlı su balığı türüdür. Pullu veya pulsuz olarak pek çok çeşidi [...]

Lüfer Nasıl Pişirilir?

Lüfer Balığı Nasıl Pişirilir, Buğulama, kâğıt kebabı, pilav, pilaki, ızgara ve tavası da yapılabilen lüfer balığı, oldukça yağsız bir balıktır. Özellikle de K[...]

Makarna Nasıl Pişirilir?

Makarna nasıl pişirilir, makarna pişirmek oldukça kolay ve lezzetli bir yemektir. Daha çok öğrenci evlerinde yapılan bu yemeği lezzetlendirmek sizin elinizded[...]

Kültür Mantarı Nasıl Pişirilir?

Kültür mantarı nasıl pişirilir, kültür mantarı lezzetli bir yiyecektir ancak nasıl pişirildiği bilinirse daha lezzetli olur. Kültür mantarı pişirmek oldukça k[...]

Pirzola Nasıl Pişirilir?

Pirzola nasıl pişirilir: Pirzola canınız istedi veya misafiriniz gelecek pirzola pişirmek istiyorsunuz fakat en leziz pirzola nasıl pişirilir bilmiyorsunuz iş[...]

Ebegümeci Nasıl Pişirilir?

Ebegümeci Nasıl Pişirilir, ebegümeci çok yararlı bir sebzedir. Birçok yemeği yapılır. Bunlar ebegümeci çorbası, ebegümeci salatası, pirinçli tavuklu ebegümeci[...]

Fırında Antrikot Nasıl Pişirilir?

Fırında Antrikot Nasıl Pişirilir, Dana sırtı 3 kısımdan oluşur. En önde gerdan, devamında antrikot, kuyruğa yakın kısmında ise kontrfile ve bonfile bulunmakta[...]

Bütün Tavuk Nasıl Pişirilir?

Bütün tavuk nasıl pişirilir: Tavuk yemekleri genelde kolay hazırlanan ve kolay pişen yemek türüdür. Tavuk çok masraflı olmadığı için sıkça tercih edilir. Tavu[...]

Fırında Levrek Nasıl Pişirilir?

Fırında levrek nasıl pişirilir: Levrek bir balık türüdür ve balık türleri en çok ızgara ve fırında yapılır. Fırında levrek çok kolay yapılan bir yemektir. Bal[...]

Kuru Fasulye Nasıl Pişirilir?

Kuru Fasulye Nasıl Pişirilir, Besin değeri oldukça yüksek olan kuru fasulye, sağlığa birçok faydası olan bir baklagildir. Yüksek oranda antioksidan içeren kur[...]

Ahtapot Nasıl Pişirilir?

Ahtapot nasıl pişirilir, ahtapot pek çok kişinin severek yediği, ancak pişirmekte zorlandığı deniz ürünlerinden biridir. Ancak ahtapotu hazır temizlenmiş olar[...]

Büyük Balık Nasıl Pişirilir?

Büyük balık nasıl pişirilir, büyük balık pişirmenin en önemli püf noktalarından bir tanesi balığın ayıklanması ve temizlenmesidir. Balıklar temizlenmiş olarak[...]

Sucuk Nasıl Pişirilir?

Sucuk Nasıl pişirilir, sucuk çok sevilerek tüketilen bir et ürünüdür. Sucuk pişirmenin birçok farklı yöntemi vardır. Tavada, fırında, kâğıtta ve mangal da suc[...]

Buharda Pişirme Nasıl Yapılır?

Buharda pişirme, en sağlıklı olan pişirme yöntemlerinin başında gelmektedir. Uzakdoğu ile Çin mutfağında oldukça sık kullanıldığını görebiliriz. Yemeğin içind[...]

Dondurulmuş Balık Nasıl Pişirilir?

Dondurulmuş balık nasıl pişirilir, Balıklar, balık sevenler amaçlı bulunmaz fırsattır. Bilhassa uzak ülkelerden ithal edilen balıklar, bu yöntemle çoğumuzun m[...]

Kaburga Nasıl Pişirilir?

Kaburga Nasıl pişirilir, kaburga et yemekleri içerisinde en çok sevilenlerden biridir. Kaburgayı bu kadar lezzetli hale getiren de içerisine eklenen baharatla[...]

Dana Ciğeri Nasıl Pişirilir?

Dana Ciğeri Nasıl Pişirilir? Dana ciğeri doğru şekilde pişirildiğinde gerçekten çok lezzetli olur. Eğer ciğeri pişirirken direk kızgın yağın içerisine atmazsa[...]

Donmuş Mantı Nasıl Pişirilir?

Donmuş Mantı Nasıl Pişirilir, Donmuş mantı pişirmek oldukça kolaydır, ancak içerisinde yapılması gereken püf noktalar barındırır. Mantılar pişirilmeden önce b[...]

Taşlık Nasıl Pişirilir?

Taşlık nasıl pişirilir? Taşlık, katı adaleli yapısı nedeni ile tavuk eti sevenlerin dahi kolayca tercih etmediği bir sakatat. Ama taşlığın da kendine yönelik [...]

Kuru Bamya Nasıl Pişirilir?

Kuru bamya nasıl pişirilir, Kuru bamya çorbası en çok sevilen yemeklerimiz arasında yer alır. Yapımı biraz uğraştırsa da lezzeti ile sofralarımızda sık sık ye[...]

Ördek Nasıl Pişirilir?

Ördek nasıl pişirilir, birçok ev hanımı tarafından bilinmemektedir. Daha çok tavuk tercih edilen ülkemizde ördek pek rağbet görmemektedir. Bunun en önemli seb[...]

Zeytinyağlı Sarma Nasıl Pişirilir?

Zeytinyağlı sarma nasıl pişirilir, sarma Türk mutfağına özgü yemeklerden biridir. Hazırlanışı biraz zahmetli olsa da sonuca ulaşıldığında verilen zahmete değe[...]

Hindi Eti Nasıl Pişirilir?

Hindi Eti Nasıl Pişirilir, dünyanın birçok ülkesinde sıkça tüketilen hindi eti, bizim ülkemizde sadece yılbaşında ve Aralık ayının sonlarında daha sık tüketil[...]

Pişirme Nasıl Yapılır?

Pişirme, gıdaların bir kısmı çiğ olarak bir kısmı da farklı şekillerde pişirilerek tüketilir. Çiğ olarak tüketimi yapılan gıdaların çok iyi bir şekilde yıkanm[...]

Nohut Nasıl Pişirilir?

Nohut Nasıl Pişirilir, nohut yaklaşık olarak 8.000 yıllık çok eski bir tarihe sahip bir bitki türü ve besin kaynağıdır. Nohut bitkisi genellikle kurutularak y[...]

Et Nasıl Pişirilir?

Et Nasıl Pişirilir, birçok insan etin ağızda dağılmasını ve lokum gibi olmasını ister. Ancak bazı püf noktalar bilinmediği için et genellikle sert veya pişmem[...]

Kek Nasıl Pişirilir?

Kek nasıl pişirilir, Kek yapımında lezzetin yakalanabilmesi için, seçilen malzeme kadar pişirme süresi de önemlidir. Kek elektrikli ya da gazlı fırınlarda piş[...]

Dana Biftek Nasıl Pişirilir?

Dana Biftek Nasıl Pişirilir, Sofralarımızın vazgeçilmez ve lezzet katan yiyeceklerden biri kuşkusuz ettir. Dilimlenmiş et çeşitlerinden bir olan bifteği kurut[...]

Karides Nasıl Pişirilir?

Karides nasıl pişirilir, karides deniz ürünlerinde balıkların ardından en fazla tüketilen bir besindir. Aslında kalorisi düşük olsa da kolesterol değeri yükse[...]

Brokoli Nasıl Pişirilir?

Brokoli Nasıl Pişirilir, Brokoli yeşil küçük yumrular halinde çiçek demeti gibi şekli olan karnabahara benzerliği ile lahana suyunda haşlanarak yemeği salatas[...]

Kuşbaşı Et Nasıl Pişirilir?

Kuşbaşı et Nasıl pişirilir, kuşbaşı et oldukça faydalı lezzetli bir yiyecektir. Fakat kuşbaşı et pişirirken çoğu Zaman istediğimiz lezzeti alamayız. Pişirmede[...]

Ciğer Nasıl Pişirilir?

Ciğer Nasıl Pişirilir, Ciğer ülkemiz mutfağının en lezzetli en dikkat çeken yemekleri arasında yer almıştır. Onu bu kadar özel kılan şeyler arasında elbette h[...]

Çupra Balığı Nasıl Pişirilir?

Çupra balığı nasıl pişirilir: balığın insan sağlığına önemini bir çoğumuz biliyoruz. Bununiçinde yaklaşık haftanın en az iki günü balık tüketmeye çalışıyoruz.[...]

Kestane Nasıl Pişirilir?

Kestane nasıl pişirilir, Kestanenin besin değeri yüksek olduğu için sağlığa çok faydalıdır. Kestane çok farklı şekilde pişirilir.Kestane kış aylarının vazgeçi[...]

Fasulye Nasıl Pişirilir?

Fasulye Nasıl Pişirilir, Birçoğumuz yemek yapmayı çok sever. Mutfağımız yemek konusundan çok zengindir. Bu yüzden mutfağa ne pişirsem diye girildiği zaman, mu[...]

Mantı Nasıl Pişirilir?

Mantı nasıl Pişirilir, ülkemiz mantıyı sevmeyen yoktur. Fakat yapımı herkesin gözünü korkutur. Yapımı uzun süren fakat pişince beş dakikada biten bir yemektir[...]

Fırında Çipura Nasıl Pişirilir?

Fırında Çipura Nasıl Pişirilir, Çipura balığı, halk arasında çupra balığı olarak bilinir. Çipura balığının yağ oranı, oldukça dengelidir. Bu sebeple hem tavad[...]

Fırında Balık Pişirme Nasıl Yapılır?

Fırında balık pişirme: Balık besin değeri olarak yüksek değerlere sahip olduğu için çok faydalıdır. Balık isteğe göre fırında, tavada kızartma, mangalda yapma[...]

Köfte Nasıl Pişirilir?

Köfte Nasıl pişirilir, köfte çok sevilen et yemeklerinden biridir. Yanına patates de eklenince enfes bir lezzet. Tabi üzerine ketçap ve mayonezli unutmamak ge[...]

Bakla Nasıl Pişirilir?

Bakla Nasıl Pişirilir, bakla genellikle ilkbahar aylarında sofralara lezzet katan ve insan sağlığı için faydalı olan baklagiller familyasına ait bir sebzedir.[...]

Dalak Nasıl Pişirilir?

Dalak Nasıl Pişirilir, Dalak en faydalı ve en çok demir deposu olan sakatat türüdür. Bu nedenle sağlık problemlerinde dalak böbrek gibi gıdaların tüketilmesi [...]

Kalamar Nasıl Pişirilir?

Kalamar nasıl pişirilir, kalamar deniz ürünlerini sevenlerin vazgeçemediği bir tercihtir. Ancak kalamarı hak ettiği pişirmek, lezzetini tam olarak almak için [...]

Fırında Biftek Nasıl Pişirilir?

Fırında Biftek Nasıl Pişirilir, biftek pişirilmesi beceri ister. Birçok kişi ya çiğ bırakır ya da çok pişirip bifteği sertleştirir. Bunun çeşitli yapılış usul[...]

Brüksel Lahanası Nasıl Pişirilir?

Brüksel Lahanası Nasıl Pişirilir: Brüksel lahanası normal lahanaya benzeyen yapısıyla küçük ve kalın kat kat yapraklı vitamin, antioksidan, mineraller, lif ve[...]

Fırında Palamut Nasıl Pişirilir?

Fırında Palamut Nasıl Pişirilir bunu anlatmadan önce biraz palamut balığından bahsedelim. Palamut balığının en lezzetli zamanı eylül ayıdır. Bu balık diğer ba[...]

Bütün Tavuk Fırında Nasıl Pişirilir?

Bütün Tavuk Fırında Nasıl Pişirilir, Tavuk eti yağsız, protein bakımından zengin olduğu için hazmı çok kolaydır. Kalori değeri düşüktür. O nedenle diyet yapan[...]

Dolma Nasıl Pişirilir?

Dolma Nasıl pişirilir, dolma birçok çeşidi olan sebzelerin içerisinin harçla doldurularak pişirilmesiyle yapılan bir yemektir. Herkes tarafından çok sevilen b[...]

Enginar Nasıl Pişirilir?

Enginar nasıl pişirilir, enginar ister salata olarak ister bakla ile zeytinyağlı olarak, isterseniz etli yemeği, zeytinyağlı dolması yapılan bir sebzedir. Eng[...]

Çok Okunanlar

Pirzola Nasıl Pişirilir?

Pirzola Nasıl Pişirilir?

Editörün Seçtiği

Hazır Mantı Pişirme?

Hazır Mantı Pişirme?

Haber Bülteni

Popüler İçerik

Sazan Balığı Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

Sazan Balığı Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

Biftek Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

Biftek Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

Tavuk Taşlık Nasıl Pişirilir?

Tavuk Taşlık Nasıl Pişirilir?

Yaprak Sarma Nasıl Pişirilir?

Yaprak Sarma Nasıl Pişirilir?

Somon Balığı Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

Somon Balığı Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

Güncel

Bütün Tavuk Fırında Nasıl Pişirilir?

Bütün Tavuk Fırında Nasıl Pişirilir?

Güncel

Sucuk Nasıl Pişirilir?

Sucuk Nasıl Pişirilir?

Güncel

Fırında Alabalık Nasıl Pişirilir?

Fırında Alabalık Nasıl Pişirilir?

Uskumru Balığı Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

Uskumru Balığı Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

Dana Bonfile Nasıl Pişirilir?

Dana Bonfile Nasıl Pişirilir?

Bütün Tavuk Nasıl Pişirilir?

Bütün Tavuk Nasıl Pişirilir?

Donmuş Mantı Nasıl Pişirilir?

Donmuş Mantı Nasıl Pişirilir?

Sarma Nasıl Pişirilir?

Sarma Nasıl Pişirilir?

Kelle Nasıl Pişirilir?

Kelle Nasıl Pişirilir?

Bakla Nasıl Pişirilir?

Bakla Nasıl Pişirilir?

Çupra Nasıl Pişirilir?

Çupra Nasıl Pişirilir?

Çinekop Nasıl Pişirilir?

Çinekop Nasıl Pişirilir?

Gopez Balığı Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

Gopez Balığı Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

Fırında Balık Pişirme Nasıl Yapılır?

Fırında Balık Pişirme Nasıl Yapılır?

Yumurta Pişirme Tarifi ve Malzemeleri

Yumurta Pişirme Tarifi ve Malzemeleri

Ahtapot Nasıl Pişirilir?

Ahtapot Nasıl Pişirilir?

Istakoz Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

Istakoz Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

Kestane Nasıl Pişirilir?

Kestane Nasıl Pişirilir?

İstiridye Mantarı Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

İstiridye Mantarı Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

Pişirme Nasıl Yapılır?

Pişirme Nasıl Yapılır?

Kek Nasıl Pişirilir?

Kek Nasıl Pişirilir?