Sucuk Nasıl Pişirilir?
15 Mayıs 2024

Sucuk Nasıl Pişirilir?

Sucuk Nasıl pişirilir, sucuk çok sevilerek tüketilen bir et ürünüdür. Sucuk pişirmenin birçok farklı yöntemi vardır. Tavada, fırında, kâğıtta ve mangal da sucuk pişirilir. Fakat önemli olan iyi ve lezzetli bir şekilde pişirmektir. Sucuğun kurumasına engel olarak yumuşak ve lezzetli bir sucuk hazırlamak gerekir. Sucuk ayrıca böreklerde, poaçalarda da kullanılarak pişirilir. Yine sucuklu yumurta, sucuklu melemen, sucuk kebabı da sucuk pişirilerek hazırlanan yemeklerdendir. Fırında pişirilen sucuk çeşitleri daha hafif be lezzetli olur. Özellikle sebzeli olarak yapılan sucuk sabah kahvaltılarında akşam yemeklerinde çok sevilerek tüketilir. Şimdi fırında sucuk pişirmek için tarife bakalım.

Fırında sucuk yapımı için gerekli malzemeler
  • 1 adet halka sucuk
  • 2 adet yeşil biber
  • 2 adet kırmızı biber
  • 2 adet domates
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 çay kaşığı kadar tuz
Fırında sucuk pişirme, fırında sucuk yapmak için ilk olarak sebzeler yıkanır. Ardından küp-küp doğranır ve bir borcama alınır. İsterseniz daha büyük dilimler halinde de doğrayabilirsiniz. Üzerine sucuklar dilimlenerek eklenir. Üç yemek kaşığı sıvı yağ ve bir çay kaşığı tuz atılarak harmanlanır. Yüz seksen derece fırında yaklaşık yirmi beş dakika kadar pişirilir ve ardından fırından çıkarılarak servis edilir İsteğe göre pişirirken fırın poşeti de kullanılabilir. Eğer sebzeli değil de sade yapmak isterseniz o Zaman içerisine muhakkak bir miktar su koymanız gerekir. Sebzeli yapıldığı zaman domatesin suyu yeterli olur. Fakat domates konulmayınca kurur ve lezzetli bir sucuk olmaz.

Sucuk Nasıl Pişirilir Yorumları

İlk yorumu siz yapmak istermisiniz?

Yorum Yap

şifre

Çok Okunanlar

Pişirme Nasıl Yapılır?

Pişirme Nasıl Yapılır?

Dana Biftek Nasıl Pişirilir?

Dana Biftek Nasıl Pişirilir?

Çupra Nasıl Pişirilir?

Çupra Nasıl Pişirilir?

Ispanak Nasıl Pişirilir?

Ispanak Nasıl Pişirilir?

Haber Bülteni

Güncel

Nohut Nasıl Pişirilir?

Nohut Nasıl Pişirilir?

Güncel

Kuru Fasulye Nasıl Pişirilir?

Kuru Fasulye Nasıl Pişirilir?

Dalak Nasıl Pişirilir?

Dalak Nasıl Pişirilir?

Sosis Nasıl Pişirilir?

Sosis Nasıl Pişirilir?

Tavşan Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

Tavşan Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

Fırında Alabalık Nasıl Pişirilir?

Fırında Alabalık Nasıl Pişirilir?

Karides Nasıl Pişirilir?

Karides Nasıl Pişirilir?

Balık Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

Balık Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

Dana Bonfile Nasıl Pişirilir?

Dana Bonfile Nasıl Pişirilir?

Kinoa Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

Kinoa Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

Kalamar Nasıl Pişirilir?

Kalamar Nasıl Pişirilir?

Taşlık Nasıl Pişirilir?

Taşlık Nasıl Pişirilir?

Sardalya Nasıl Pişirilir?

Sardalya Nasıl Pişirilir?

Fırında Levrek Nasıl Pişirilir?

Fırında Levrek Nasıl Pişirilir?

Bütün Tavuk Nasıl Pişirilir?

Bütün Tavuk Nasıl Pişirilir?

Sucuk Nasıl Pişirilir?

Sucuk Nasıl Pişirilir?

Düdüklüde Mısır Pişirme

Düdüklüde Mısır Pişirme

Barbun Balığı Nasıl Pişirilir?

Barbun Balığı Nasıl Pişirilir?

Dana Ciğeri Nasıl Pişirilir?

Dana Ciğeri Nasıl Pişirilir?

Tavada Biftek Nasıl Pişirilir?

Tavada Biftek Nasıl Pişirilir?

Fırında Çinekop Nasıl Pişirilir?

Fırında Çinekop Nasıl Pişirilir?

Fırında Balık Pişirme Nasıl Yapılır?

Fırında Balık Pişirme Nasıl Yapılır?

Lüfer Nasıl Pişirilir?

Lüfer Nasıl Pişirilir?

Dana Yürek Nasıl Pişirilir?

Dana Yürek Nasıl Pişirilir?

Bonfile Et Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

Bonfile Et Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

Tenekede Tavuk Pişirme Tarifi ve Malzemeleri

Tenekede Tavuk Pişirme Tarifi ve Malzemeleri