Bonfile Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri
15 Mayıs 2024

Bonfile Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

Bonfile Nasıl Pişirilir, bonfile etin kralı diye bilinir. Bonfile herkesin pişirmekte tereddüt ettiği bir ettir. Çünkü çok piştiğinde sertleşen ya da piştiğini zannedilip kesildiğinde kanlı bir görüntü ile karşılaşılan bir ettir. Birçok pişirilme şekli vardır.

Bonfile İçin Gerekli Malzemeleri
  • Bonfile
  • Zeytinyağı
  • Kara biber
  • Tuz (Varsa eğer kaya tuzu)
  • Tere Yağı
Bonfile Nasıl Yapılır?

İlk önce Bütün etler gibi bonfilenin dinlenmiş olması gerekir. Fırça yardımıyla zeytinyağını bonfileye sürün. Üzerine karabiber ve daha sonra tuz dökün. Tuz kaya tuzu olursa daha iyi olur. Aynı işlemi bonfilenin diğer kısmına da uygulayın ya da bunları hiç yapmadan direkt soslu bonfile alabilirsiniz. Tavayı içine bir şey koymadan ocağa koyun ve ısıtın. Tavanın kızdığından emin olun. Tavaya birbirine dokunmayacak şekilde dizin. Tavaya yağ koymayın. Çünkü üzerine yağ sürdüğümüz için gerek yok. Bu şekilde her yerini aynı şekilde pişirin. Bonfilelerin iyi pişmesi için arada üstlerine çatal batırın. Çok pişirmeyin. Çok pişerse bonfile taş gibi sertleşir ve yiyemezsiniz. Leziz bir bonfile yemek istiyorsanız bonfileyi çok pişirmemek gerekir. Piştikten sonra bonfilenin içindeki suyun kendini bırakmasını istemiyorsanız eğer tavanın kapağını biraz kapatın. Bu işlemden sonra bonfilenin üzerine tereyağı sürün ve bonfilenin lezzetine lezzet katın. Bonfileyi artık servis tabağına alabilirsiniz. İsteğe bağlı olarak bonfilenin piştiği tavada soya sosu hazırlayabilirsiniz.

Etin kralı bonfile hazır.

Afiyet olsun.

Bonfile Nasıl Pişirilir Yorumları

İlk yorumu siz yapmak istermisiniz?

Yorum Yap

şifre

Çok Okunanlar

Sarma Nasıl Pişirilir?

Sarma Nasıl Pişirilir?

Popüler İçerikler

İlginizi Çekebilir

Haber Bülteni

Popüler İçerik

Büyük Balık Nasıl Pişirilir?

Büyük Balık Nasıl Pişirilir?

Somon Balığı Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

Somon Balığı Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

Mantı Nasıl Pişirilir?

Mantı Nasıl Pişirilir?

Ahtapot Nasıl Pişirilir?

Ahtapot Nasıl Pişirilir?

Biftek Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

Biftek Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

Güncel

Dalak Nasıl Pişirilir?

Dalak Nasıl Pişirilir?

Güncel

Ebegümeci Nasıl Pişirilir?

Ebegümeci Nasıl Pişirilir?

Güncel

Fırında Biftek Nasıl Pişirilir?

Fırında Biftek Nasıl Pişirilir?

Düdüklü Tencere Pişirme Süreleri?

Düdüklü Tencere Pişirme Süreleri?

Kokoreç Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

Kokoreç Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

Sosis Nasıl Pişirilir?

Sosis Nasıl Pişirilir?

Dana Yürek Nasıl Pişirilir?

Dana Yürek Nasıl Pişirilir?

Böbrek Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

Böbrek Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

Havyar Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

Havyar Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

Kek Nasıl Pişirilir?

Kek Nasıl Pişirilir?

Kinoa Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

Kinoa Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

Orkinos Balığı Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

Orkinos Balığı Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

Hindi Eti Nasıl Pişirilir?

Hindi Eti Nasıl Pişirilir?

Barbunya Nasıl Pişirilir?

Barbunya Nasıl Pişirilir?

Cupra Balık Nasıl Pişirilir?

Cupra Balık Nasıl Pişirilir?

Bamya Nasıl Pişirilir?

Bamya Nasıl Pişirilir?

Dana Ciğeri Nasıl Pişirilir?

Dana Ciğeri Nasıl Pişirilir?

Bakla Nasıl Pişirilir?

Bakla Nasıl Pişirilir?

Pancar Nasıl Pişirilir?

Pancar Nasıl Pişirilir?

Mercan Balığı Nasıl Pişirilir?

Mercan Balığı Nasıl Pişirilir?

Kefal Balığı Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

Kefal Balığı Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

Dil Balığı Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

Dil Balığı Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

Zeytinyağlı Sarma Nasıl Pişirilir?

Zeytinyağlı Sarma Nasıl Pişirilir?

Fırında Levrek Nasıl Pişirilir?

Fırında Levrek Nasıl Pişirilir?

Yayın Balığı Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

Yayın Balığı Nasıl Pişirilir Tarifi ve Malzemeleri

Kalamar Nasıl Pişirilir?

Kalamar Nasıl Pişirilir?

Çinekop Nasıl Pişirilir?

Çinekop Nasıl Pişirilir?